fashion - beauty - lifestyle and more...

The woman behind June’s Magazine..

Blog

Het is eindelijk zover, het online zetten van iets waar ik al een tijdje aan werk. Het voelt eng om June’s Magazine nu aan de wereld te laten zien omdat het zo ondertussen onderdeel van mijzelf is geworden, maar ik ben erg benieuwd wat jullie er van gaan vinden!

Al van kinds af aan ben ik in de weer geweest met mode. Van het maken van kleren voor mijn poppen en knuffels, tot het zelf maken van magazines door oude magazines te verknippen en er zelf verhaaltjes bij te schrijven. Dat June’s Magazine nu dan ook echt bestaat is een logisch gevolg.

Na de middelbare school ben ik wel eerst een andere passie achterna gegaan, dansen. Op de dansopleiding bloedde mijn passie voor dansen helaas een beetje dood en heb ik besloten om na het afronden hiervan een vervolg studie te gaan doen. Het dansers hart zit nog wel altijd in mij, maar om hier ook daadwerkelijk mijn carrière van te maken is voor nu uitgesloten.

De vervolg studie waar ik uiteindelijk voor ben gegaan is de Fashion & Textile Technologies opleiding aan het Saxion. Daar waar ik totaal blanco was op het gebied van textiel heb ik altijd een goed gevoel voor mode gehad. In de vier jaar die volgden heb ik mij vaak afgevraagd of deze opleiding wel de goede keuze was. Het is uiteindelijk juist door deze opleiding dat ik dingen heb kunnen doen waar ik anders altijd van was blijven dromen. Denk hierbij aan een stage bij modetijdschrift Vogue en het volgen van een Editorial Branding minor aan het AMFI.

In het laatste jaar van de opleiding ben ik gestart met June’s Magazine. Voor mijn afstudeerproject wilde ik de punten fashion, textile en beauty online laten samenkomen. Dit zodat de lezer naar één site kon om aan al zijn informatie te komen. Na afgestudeerd te zijn met deze website en nog grondiger onderzoek kwam ik erachter dat wat ik voor ogen had niet haalbaar was. Daarom heb ik er uiteindelijk voor gekozen om de gehele website om te gooien en het persoonlijker te maken door middel van een ‘blog’ idee. Daar waar textile in mijn afstudeerfase nog een onderdeel was is dat nu veranderd in lifestyle, mijn interesse hierin is veel groter dan in textiel. Ik ga hier op June’s Magazine gewoon alles delen waarvan ik op dat moment denk dat het interessant is voor jullie.

Wat je kunt verwachten op June’s Magazine zijn trendartikelen op het gebied van mode, beauty en lifestyle, outfitposts, blogs en heel veel meer. Er zullen verschillende onderwerpen worden aangesneden en de tijd zal leren wat voor weg ik precies op wil gaan met de website. Voor nu hoop ik gewoon dat jullie er net zo veel van zullen genieten als dat ik doe.

Liefs,
Naomi ‘June’ ter Woord

Reacties

10 gedachten over “The woman behind June’s Magazine..”

Plaats een reactie

Share on email
Share on facebook

FOLLOW :