fashion - beauty - lifestyle and more...

10x De Leukste Kerstfilms

Christmas

Het is Kerstmis! Mocht jij je deze dagen toch vervelen of even willen ontsnappen aan alle familieaangelegenheden? Dan heb ik hier voor jou de 10 leukste kerstfilms om te kijken!

Het is Kerstmis en bij Kerstmis horen kerstfilms. Even geen zin in alle kerst verplichtingen, maar wil je gewoon even op de bank ploffen met een kop warme chocolade melk en een leuke film? Dan heb ik hieronder voor jou de tien leukste opties!

1. The Santa Clause
Zonder twijfel mijn absoluut favoriete kerstfilm! Waarin Scott Calvin (Tim Allen) door omstandigheden langzamerhand verandert in de Kerstman.

2. Love Actually
Ook Love Actually wordt minimaal één keer per jaar gekeken met Kerstmis hier thuis. Waarin verschillende koppels en hun liefdesleven worden gevolgd in een reeks korte maar overlappende verhalen.

3. The Holiday
Cameron Diaz en Kate Winslet zijn even klaar met de liefde en besluiten voor een periode van twee weken te wisselen van huis en leven.

4. The Sound of Music
Waarin Maria als gouvernante gaat werken voor de Von Trapp familie, die uiteindelijk de oorlog in Oostenrijk willen ontvluchten.

5. The Polar Express
Op Kerstavond besluit een jongentje aan boord te stappen van The Polar Express, waarna hij en de andere kinderen een onvergetelijk avontuur beleven.

6. Bridget Jones’s Diary
Bridget Jones, 32, besluit haar leven een andere wending te geven door te stoppen met drinken, roken en op zoek te gaan naar de man van haar dromen. Ze houdt alles bij in haar dagboek.

7. How the Grinch Stole Christmas
The Grinch is groen, gemeen en heeft een hekel aan Kerstmis! Maar komt erachter dat Kerstmis om meer draait dan alleen cadeaus en kerstversiering.

8. The Christmas Chronicles
Teddy & Kate besluiten om de Kerstman op kerstavond op te wachten. De slee van de Kerstman crasht en Teddy, Kate en de Kerstman gaan er alles aan doen om Kerstmis te redden.

9. A Christmas Story
Een kerstklassieker uit 1983, waarin Ralphie Parker en zijn belevenissen rond Kerstmis centraal staan.

10. Mannenharten
Ga je liever voor een Nederlandse film? Kies dan voor Mannenharten. Waarin een aantal Amsterdamse mannen en hun liefdesleven centraal staan.

Wat is jouw favoriete kerstfilm? 

Reacties

Plaats een reactie

Share on email
Share on facebook

FOLLOW :