fashion - beauty - lifestyle and more...

Thank You, 2018

Blog

2018 is bijna voorbij, wil jij weten voor welke momenten ik dankbaar ben en wat mijn hoogtepunten van dit jaar waren? Je leest het hier!

2018, ergens voelde dit een beetje als mijn jaar! Ik heb zoveel mooie dingen mogen meemaken en heb voor mijzelf veel hoogtepunten bereikt of dingen overwonnen. Denk aan het behalen van mijn Bachelor diploma, het starten met rijlessen en het vinden van werk. Maar ook het begin van June’s Magazine, dat hopelijk in 2019 zal uitgroeien tot een groot succes. Ik ben 2018 dankbaar voor alles wat ik dit jaar heb mogen meemaken, een kleine greep uit de mooiste momenten van dit jaar lees je hieronder:

Wat waren jouw mooiste momenten van het afgelopen jaar? 

Reacties

Plaats een reactie

Share on email
Share on facebook

FOLLOW :