Winterproof Lips

Hair & Make-Up

Lippen om te zoenen, wie wil dat nou niet? Met dit winterse weer hebben onze lippen net dat extra beetje liefde nodig. Om een uitgedroogde, gescheurde of schilferige mond te voorkomen is het belangrijk ze goed te verzorgen. Hoe je dat doet en met welke producten? Dat lees je hier!

Step 1: SCRUB IT
Zachte lippen beginnen met een milde lipscrub, dit om velletjes te verwijderen en je lippen weer mooi egaal te maken.

Step 2: SUNSCREEN LIPS
Om je lippen te voeden tijdens deze winterse dagen is het belangrijk dat je dit doet met een balsem waar ook een SPF factor in zit,  zo blijven je lippen aldoor gehydrateerd ook als je buiten bent. Mocht je op ski vakantie gaan is dit ook een essentiële stap omdat je op de piste dichterbij de zon bent.

Step 3: AKA KYLIE JENNER
Ben je niet gezegend met volle lippen, than fake it ‘till you make itlipliner to the rescue! Teken met een lip potlood dat een heel klein beetje donkerder is dan je lippenstift je lippen bij in de gewenste vorm, dit zorgt ervoor dat je lippen optisch groter lijken.

Step 4: POP OF COLOUR
Het aanbrengen van kleur op je lippen kan in combinatie met de juiste verzorging. Kies ook hier weer voor een lipstick met een SPF factor zodat je onbezonnen de deur uit kunt.

Step 5: GLOSS IT UP
Ben je meer van de lipgloss in plaats van lipstick, kies ook bij deze stap weer voor een variant met SPF zodat je je lippen het minste schade aan doet.

Step 6: TAKE CARE
Hebben je lippen toch wat schade op gelopen door de dag heen, gebruik dan voordat je gaat slapen een lip treatment en je lippen zijn in de ochtend weer heerlijk zacht.

A. Lip scrub, €13,49 B. Butterstick, €20,00 C. Lipliner, €17,00  D. Lipstick, €39,27  E. Lipgloss, €22,50 F. Lip treatment, €17,99 


Hoe verzorg jij je lippen het liefst in de winter? Laat het mij weten in de reacties! 

Reacties

Een reactie plaatsen

FOLLOW :

SUMMER ESSENTIAL : Long Lashes, @biovenebarcelona NEXTLASHPLUS+ serum belooft langere, vollere en dikkere wimpers in 4 weken tijd. Bestaande uit 99% natuurlijke ingrediënten. Biovène Nextlash Plus+ is nu tijdelijk verkrijgbaar bij alle @kruidvat winkels in Nederland en België. Gonna test it out, review zal op www.junesmagazine.nl verschijnen.
Hi there, hier een foto van mijn hoofd zodat jullie een beeld hebben bij de persoon achter @junesmagazine A.K.A. the one die al een half jaar geen foto meer geplaatst heeft op dit account maar dat langzaam weer gaat proberen op te pakken!  Stay tuned 💙
When food is life 😍
This calendar is everything you need these days! @makeuprevolution Nog twee dagen tot oudejaarsavond! 🍾
Christmas Brunch 🎅🏼🥂 wat zijn jullie plannen voor 2de kerstdag?
Merry X-Mas 💙🎅🏼🎄🎁
My kind of Christmas tree🎄😍 p.s. er staat weer een nieuw artikel online, go check it out! Link in bio!
Benieuwd hoe je deze heerlijke bagel klaarmaakt? Je vindt het recept op June’s Magazine! (ook lekker voor tijdens de Kerstbrunch🎄) Link in bio!
Outfit inspiratie nodig voor deze regenachtige vrijdag? ☔️ Klik dan nu op de link in bio!