fashion - beauty - lifestyle and more...

I’m back

Blog

Eindelijk, ik ben terug van weggeweest op June’s Magazine. Het is een aantal maanden erg stil geweest hier op mijn blog, benieuwd waarom en hoe de toekomst er nu voor June’s Magazine uitziet? Lees dan snel verder..

De plannen om het jaar 2019 fanatiek in te gaan met June’s Magazine waren groots en veelbelovend maar hier is uiteindelijk weinig van terecht gekomen. Ik ben begin dit nieuwe jaar geswitched van werk en had voor mijzelf even de tijd nodig om alles weer op een rijtje te krijgen wat betreft tijdsindeling. Ik ben mijn passie voor mode, beauty en lifestyle nog niet verloren en zal dus geheel met nieuwe energie verder gaan met content creëren voor June’s Magazine.

Vanaf nu kun je weer vijf dagen in de week nieuwe artikelen verwachten. Deze zullen verschijnen op maandag, woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag. Wat houdt dit in? Weer een heleboel mode, beauty en lifestyle gerelateerde content, recepten, interviews met aanstormende talenten die je in de gaten moet houden, reviews en heel veel meer. Mijn doel blijft om jou als lezer te inspireren met nieuwe content en ik zal er dan ook alles aan doen om June’s Magazine op deze manier voort te zetten.

Heb jij leuke ideeën voor nieuwe content, vragen of suggesties? Laat het mij dan vooral weten in de comments en ik hoop jou, als trouwe lezer, weer vaak terug te zien op June’s Magazine.

Liefs, Naomi

Reacties

Plaats een reactie

Share on email
Share on facebook

FOLLOW :