I’m back

Blog

Eindelijk, ik ben terug van weggeweest op June’s Magazine. Het is een aantal maanden erg stil geweest hier op mijn blog, benieuwd waarom en hoe de toekomst er nu voor June’s Magazine uitziet? Lees dan snel verder..

De plannen om het jaar 2019 fanatiek in te gaan met June’s Magazine waren groots en veelbelovend maar hier is uiteindelijk weinig van terecht gekomen. Ik ben begin dit nieuwe jaar geswitched van werk en had voor mijzelf even de tijd nodig om alles weer op een rijtje te krijgen wat betreft tijdsindeling. Ik ben mijn passie voor mode, beauty en lifestyle nog niet verloren en zal dus geheel met nieuwe energie verder gaan met content creëren voor June’s Magazine.

Vanaf nu kun je weer vijf dagen in de week nieuwe artikelen verwachten. Deze zullen verschijnen op maandag, woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag. Wat houdt dit in? Weer een heleboel mode, beauty en lifestyle gerelateerde content, recepten, interviews met aanstormende talenten die je in de gaten moet houden, reviews en heel veel meer. Mijn doel blijft om jou als lezer te inspireren met nieuwe content en ik zal er dan ook alles aan doen om June’s Magazine op deze manier voort te zetten.

Heb jij leuke ideeën voor nieuwe content, vragen of suggesties? Laat het mij dan vooral weten in de comments en ik hoop jou, als trouwe lezer, weer vaak terug te zien op June’s Magazine.

Liefs, Naomi

Reacties

Een reactie plaatsen

FOLLOW :

SUMMER ESSENTIAL : Long Lashes, @biovenebarcelona NEXTLASHPLUS+ serum belooft langere, vollere en dikkere wimpers in 4 weken tijd. Bestaande uit 99% natuurlijke ingrediënten. Biovène Nextlash Plus+ is nu tijdelijk verkrijgbaar bij alle @kruidvat winkels in Nederland en België.
Hi there, hier een foto van mijn hoofd zodat jullie een beeld hebben bij de persoon achter @junesmagazine A.K.A. the one die al een half jaar geen foto meer geplaatst heeft op dit account maar dat langzaam weer gaat proberen op te pakken!  Stay tuned 💙
When food is life 😍
This calendar is everything you need these days! @makeuprevolution Nog twee dagen tot oudejaarsavond! 🍾
Christmas Brunch 🎅🏼🥂 wat zijn jullie plannen voor 2de kerstdag?
Merry X-Mas 💙🎅🏼🎄🎁
My kind of Christmas tree🎄😍 p.s. er staat weer een nieuw artikel online, go check it out! Link in bio!
Benieuwd hoe je deze heerlijke bagel klaarmaakt? Je vindt het recept op June’s Magazine! (ook lekker voor tijdens de Kerstbrunch🎄) Link in bio!
Outfit inspiratie nodig voor deze regenachtige vrijdag? ☔️ Klik dan nu op de link in bio!