M.A.C. X Disney Aladdin

Hair & Make-Up

M.A.C. Cosmetics komt met een nieuwe Disney samenwerking. De release van de live-action versie van Aladdin draait bijna in de bioscoop, voor alle fans die niet kunnen wachten komt M.A.C. met een Aladdin make-up lijn. Benieuwd naar de gehele collectie? Lees dan snel verder..

22 mei is het dan eindelijk zo ver, de bioscoop release van de Aladdin live-action film (mijn absoluut favoriete Disney film). Ik kan niet wachten om te zien hoe ze de animatiefilm tot leven gaan brengen. Om alvast in de Aladdin sferen te komen komt M.A.C. Cosmetics met een heuse Aladdin make-up lijn. De collectie bevat woestijnachtige tinten en smoky metallics om zo de look van Jasmine te kunnen na bootsen, met verpakkingen die geïnspireerd zijn op de kleuren en patronen van Agrabah. Een kleine greep uit de collectie vindt je hieronder:

1. Lipgloss, €14,50 2. Lipglaze, €23,00 3. Bronzer, €29,00 4. Lipstick, €19,50 5. Oogpotlood, €17,50 6. Oogschaduw, €39,50


Nu verkrijgbaar bij Douglas & M.A.C. Cosmetics.

Reacties

Een reactie plaatsen

FOLLOW :

SUMMER ESSENTIAL : Long Lashes, @biovenebarcelona NEXTLASHPLUS+ serum belooft langere, vollere en dikkere wimpers in 4 weken tijd. Bestaande uit 99% natuurlijke ingrediënten. Biovène Nextlash Plus+ is nu tijdelijk verkrijgbaar bij alle @kruidvat winkels in Nederland en België.
Hi there, hier een foto van mijn hoofd zodat jullie een beeld hebben bij de persoon achter @junesmagazine A.K.A. the one die al een half jaar geen foto meer geplaatst heeft op dit account maar dat langzaam weer gaat proberen op te pakken!  Stay tuned 💙
When food is life 😍
This calendar is everything you need these days! @makeuprevolution Nog twee dagen tot oudejaarsavond! 🍾
Christmas Brunch 🎅🏼🥂 wat zijn jullie plannen voor 2de kerstdag?
Merry X-Mas 💙🎅🏼🎄🎁
My kind of Christmas tree🎄😍 p.s. er staat weer een nieuw artikel online, go check it out! Link in bio!
Benieuwd hoe je deze heerlijke bagel klaarmaakt? Je vindt het recept op June’s Magazine! (ook lekker voor tijdens de Kerstbrunch🎄) Link in bio!
Outfit inspiratie nodig voor deze regenachtige vrijdag? ☔️ Klik dan nu op de link in bio!