fashion - beauty - lifestyle and more...

ABOUT ME

June’s Magazine: Your daily dosis of fashion, beauty, lifestyle and more!

Er zijn op het internet natuurlijk al een tal aan online magazines te vinden, het doel van June’s Magazine is om de thema’s fashion, beauty en lifestyle weer te geven op één plek. Er wordt naar gestreefd om jou als lezer mee te nemen in June’s Magazine online wereld.

June’s Magazine is er voor iedereen die dagelijks geïnspireerd wilt worden en brengt jou daarom zeven dagen per week het leukste nieuws omtrent fashion, beauty en lifestyle.

June’s Magazine is te volgen op Instagram & Facebook.

Let’s get personal:

Mijn naam is Naomi June ter Woord, 25 jaar oud, al wonend in een klein stadje in de Achterhoek. Met June’s Magazine wil ik mijn liefde voor mode, beauty, lifestyle en magazines samenbrengen op één plek. June’s Magazine zal dan ook dienen als uitlaatklep om mijn creativiteit op kwijt te kunnen. Dit zal gebeuren in de vorm van artikelen over fashion, beauty en lifestyle, outfit posts, blogs en alles wat mij op dat moment interessant lijkt om met jullie te delen. Daarnaast zal er wekelijks een brunch recept worden gepost om zo ook mijn andere grote liefde, koken, toe te kunnen voegen aan de website. June’s Magazine is opgericht tijdens mijn studie Fashion & Textile Technologies en is het eindproduct van mijn afstudeeronderzoek, de site zal nu ik ben afgestudeerd met veel liefde worden voortgezet.

Je kunt mij volgen op Instagram & Facebook