FASHION - BEAUTY - LIFESTYLE & MORE...

Sunday Brunch : Vitello Tonnato Wrap

Sunday Brunch

In Sunday Brunch geef ik je iedere zondag een nieuw brunchrecept, want zondagen zijn er om lekker te eten. Met vandaag : een vitello tonnato wrap.

Vitello Tonnato, heerlijk vind ik het. Lekker als voorgerecht, op een broodje of zoals vandaag : in een wrap! Voor iedereen die even de Italiaanse sferen wilt proeven, het recept:

Ingredienten:
– Wrap
– Fricandeau
– Tonijn in blik (op waterbasis)
– Anjovis
– Mayonaise
– Kappertjes
– Rucola
– Peper/zout
– Saté prikkers

Bereiden:

Saus:
– Mix een half blikje tonijn, 1 eetlepel mayonaise, 2 anjovisjes, een theelepel kappertjes en een scheut water met een staafmixer tot een gladde saus.

Wrap:
– Smeer de wrap aan één kant in met de saus.
– Beleg de ingesmeerde wrap met rucola.
– Leg hier de fricandeau op uit.
– Voeg peper en zout naar smaak toe.
– Lepel een klein beetje saus over de belegde wrap.
– Strooi hier een theelepel kappertjes over uit.
– Rol de wrap op.
– Prik 2 saté prikkers in de wrap en snijdt hem in twee gelijke stukken.


Zou jij deze wrap uitproberen? 

Reacties

4 reacties

  1. Deze makkelijke wrap ga ik volgende week zondag zeker uitproberen. Lekkere snack voor tijdens het versieren van mijn woonkamer in kerstsfeer

Laat een antwoord achter aan Rosanna Reactie annuleren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

FOLLOW :